WELCOME

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Νότα Κυμοθόη" Μακεδονία ελληνική και ..."


Νότα Κυμοθόη "Μακεδονία ελληνική και..."

Η καρδιά του Έλληνα και της Ελληνίδας έχει ελληνικό DNA κι αναγνωρίζει τι είναι ελληνικό απ΄αρχής κόσμου έως σήμερα!!!
Καλημέρα και καθαρό νου και καθαρή σκέψη δίχως φόβους και δίχως φανατισμούς!!!


O όρος Μακεδονία, από αρχαιοτάτων χρόνων, είναι όρος ιστορικός και γεωγραφικός και όχι εθνολογικός. Οι Μακεδόνες δεν είναι, ούτε υπήρξαν κατά το πρόσφατο και το απώτερο παρελθόν, ιδιαίτερος εθνολογικός σχηματισμός.

Απλώς, ως Μακεδόνες ονομάζονται ανέκαθεν οι κάτοικοι της γνωστής από την αρχαιότητα περιοχής της ελληνικής Μακεδονίας, όπως αντίστοιχα ονομάζονται Θράκες οι κάτοικοι της Θράκης, Θεσσαλοί οι κάτοικοι της Θεσσαλίας κ.ο.κ., χωρίς να υπάρχει αντίστοιχα θρακική ή θεσσαλική εθνικότητα. Επομένως, Μακεδόνες κατά την εθνικότητα δεν υπάρχουν και ούτε μπορούν να «δημιουργηθούν», στο πλαίσιο του συλλογικού αυτοπροσδιορισμού των κατοίκων της ευρύτερης γεωγραφικής περιοχής της Μακεδονίας.
– Ως Έλληνες, οι αρχαίοι Μακεδόνες χρησιμοποιούσαν την ίδια με τους Έλληνες της νομίμου Ελλάδας γλώσσα, πίστευαν στους ίδιους θεούς και είχαν τον ίδιο (ελληνικό) πολιτισμό.

Σήμερα οι Έλληνες είναι προδομένοι σε θέματα ΘΕΟΥ και ΙΕΡΩΝ τους, καθώς πάνω στα ιερά των θεών των Ελλήνων, υπάρχουν άλλοι ιεροί ναοί, του χριστιανισμού, μέσα στους οποίους ευλογείται η δύναμη ενός ισχυρού Ισραήλ κι όχι του ελληνισμού.
Αν η Μακεδονία είναι ελληνική που όλοι οι Έλληνες κι όλες οι Ελληνίδες γνωρίζουμε πως είναι ελληνική, τότε έχουν ΕΥΘΥΝΗ ΜΕΓΑΛΗ όσοι ακόμα προσεύχονται σε μια θρησκεία που δεν είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!
Ο Χριστός ως ΘΕΟΣ δεν ευλόγησε το Ισραήλ και δεν νομίζω να ήθελε στο όνομά του "θρησκεία" χριστιανισμός με την ποινή θανάτου, για τον ελληνισμό και τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και την αρχαία ελληνική σκέψη!!!Οι ψαλμοί Δαυίδ που ευλογούν το Ισραήλ να είναι ισχυρό και καταριούνται τον ελληνισμό, ο Χριστός δεν νομίζω να το δίδαξε πουθενά.
Επειδή λοιπόν κάτι τέτοιο, μήτε πουθενά στη ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ του αναφέρεται, το κράτος του Ισραήλ, το οποίο τελετουργικά ευλογείται μέσα στη θρησκεία χριστιανισμός, την οποία απαιτούν να προσκυνούν οι Έλληνες, κάπου θα πρέπει στις ημέρες μας να αναθεωρηθεί.
Δεν αποτελεί ΔΥΝΑΜΗ κάποιων Μητροπολιτάδων να ξεσηκώνουν τον ελληνικό λαό, δημιουργώντας συνεχώς τρομοκρατικά γεγονότα μέσα στην ίδια μας τη χώρα...Υπάρχει Κυβέρνηση και καμιά κυβερνητική δύναμη δεν έχουν οι εκπρόσωποι της εκκλησίας. Ας περιοριστούν στα καθήκοντά τους μέσα στο ναό κι ας γίνουν ιερότεροι άνθρωποι, γιατί οι εκκλησίες έχουν καταντήσει "επιχειρήσεις" για παντός είδους υπηρεσίες...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου