WELCOME

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Νότα Κυμοθόη "Το Λ των λέξεων και του Λόγου" Βιβλίο

               Νότα Κυμοθόη "Το Λ των λέξεων και του Λόγου"
                         ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ


Η αίθουσα Εικαστικών Καλλιτεχνών Ελλάδος "ο Απελλής" πλημμύρισε από εκλεκτούς αναγνώστες που αγαπούν τον Δόκιμο Λόγο και ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών της ελληνικής κοινωνίας. 

Η Πρόεδρος των Εικαστικών Καλλιτεχνών Ελλάδος Καίτη Τύμη, παρουσίασε το λογοτεχνικό και εικαστικό έργο της Νότας Κυμοθόη.
Ο χορογράφος Κωνσταντίνος Γαρούφαλης έπαιζε φλάουτο με ακούσματα από μουσική Μάνου Χατζιδάκι
Η Πρόεδρος Επιμορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου "Οι Αινιάνες" κα Μαρία Λαϊνά, μιλάει για το έργο της Νότας Κυμοθόη και τη σχέση που τις συνδέει τόσα χρόνια...
Η Πρόεδρος Καίτη Τύμη (αριστερά) τίμησε τη Νότα Κυμοθόη με ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΔΙΠΩΜΑ για την παρουσίαση του βιβλίου της "Το Λ των λέξεων και του Λόγου" και την πνευματική προσφορά της στην Ελλάδα και το Εξωτερικό



<a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/"><img alt="Άδεια Creative Commons" style="border-width:0" src="https://i.creativecommons.org/l/by-nc-nd/4.0/88x31.png" /></a><br />Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/">Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές </a>.