WELCOME

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Νότα Κυμοθόη "black Friday" Πρόταση

Photography and writer Nota Kymothoe© Nota Kimothoi
Νότα Κυμοθόη "black Friday" Πρόταση

Με τις μεγάλες αλλαγές οπού έχουν γίνει παγκοσμίως, έχει καθιερωθεί και η "black Friday", ως ημέρα φτηνών αγορών, ώστε να χαίρεται ο κόσμος, πριν την ημέρα των "Ευχαριστιών"! Ξεκίνησε από την Αμερική και έχει επεκταθεί και στη χώρα μας...
Το μέγεθος των αγορών εξαρτάται από τις ανάγκες του καθενός και στο εξωτερικό οι άνθρωποι προγραμματίζοντας τις αγορές τους, περιμένουν κι αυτήν την ημέρα για να επωφεληθούν από τις χαμηλές τιμές!
Τι γίνεται όμως στο χώρο της ένδυσης; Πως διαμορφώνονται οι τιμές, σε είδη που ενώ είναι εισαγόμενα από την Κίνα και οι τιμές τους είναι χαμηλές, τα βλέπουμε σε καταστήματα "τύπου μπουτίκ", πανάκριβα κι επιπλέον κάνουν και "έκπτωση", αλλά πάλι είναι ακριβά, αφού τα ίδια είδη τα βρίσκουμε σε κινέζικα σε χαμηλές τιμές.
Συζητώντας σε περίπατο αυτό το θέμα, έπεσε το βλέμμα σε "έργα τέχνης" από "σκουπίδια" τα οποία είναι σε έκθεση δημοσίως στη Θεσσαλονίκη, στην παραλιακή, λίγο πριν φθάσουμε στο Μέγαρο Μουσικής της πόλης.
Να, λοιπόν, λένε οι φίλοι μου, τα τέλεια ρούχα για εσάς τις γυναίκες και ξεκαρδίζονται στα γέλια. Κι όμως είναι μοναδικά έργα τέχνης "μια ενδυματολογική πρόταση" και Συγχαίρω τους κατασκευαστές τους!
...Οι άλλοι γελούσαν, για τη νοοτροπία των γυναικών κι έλεγαν το τι κυκλοφορεί στο εξωτερικό...
Αν λοιπόν δούμε το έργο αυτό, έχουμε να αναλύσουμε την υφή του ενδύματος και την προέλευσή του...
Αφού φάτε όλα τα αυγά τηγανητά, βραστά ή ομελέτα, όπως αρέσουν στον καθένα, δεν πετάμε τις αυγοθήκες! Τις κάνουμε μια ωραία... "τουαλέτα εορταστική" για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν!!!
Το ένδυμα οπού εικονίζεται πιο πάνω, δεν πουλιέται. Μη ψάχνετε να το αγοράσετε σε τιμή ευκαιρίας λόγω της black Friday. Φτιάξτε το, μόνες σας...και "καλή διασκέδαση" καθώς από τα "σκουπίδια" οι επιχειρήσεις παγκοσμίως βγάζουν "κέρδη".
Μια πρόταση λοιπόν, για την ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ των υλικών, κερδοφόρα, ως "έργο τέχνης", που είναι τέλειο!
Μπορείτε να φτιάξετε κι ένα πανωφόρι για να μη βρέχεστε, χρησιμοποιώντας σακούλες...σκουπιδιών και να τις διακοσμήσετε με φύκια θαλάσσης!!! 
(με αφορμή το ως άνω έργο ενδυματολογίας, έργο δημιουργίας, και το άλλο με τις μαύρες σακούλες από σκουπίδια)
Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδειαCreative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .