WELCOME

Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ "ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ" ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ 2024

ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ "ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ" ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ 2024

Στον τόμο ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ και ΤΕΧΝΩΝ του έτους 2024 που εξέδωσε η Αμφικτυονία Ελληνισμού, περιλαμβάνονται  στις σελίδες 312-313 βιβλιογραφικά κι εργογραφικά στοιχεία για την Λογοτέχνη και Εικαστικό Νότα Κυμοθόη. 

Στην σελίδα 313, που έχει δημοσιευτεί κάποιο μικρό μέρος από την ομιλία της με τίτλο "Το Λ των λέξεων και του Λόγου" από το Ε΄ Παγκόσμιο Συνέδριο Αμφικτυονίας Ελληνισμού, που πραγματοποιήθηκε το 2019 στη Θεσσαλονίκη, περιλαμβάνονται και δυο εικαστικά έργα της. Είναι δύο συλλεκτικές ελαιογραφίες σε καμβά διαστάσεων (0,80Χ0,60 cm) η κάθε μια από την σειρά εικαστικών έργων της ΑΝΘΟΓΡΑΦΙΕΣ με τον τίτλο "Τριαντάφυλλα". Στον καλαίσθητο και περιποιημένο εκδοτικά αυτόν τόμο, προβάλλονται σύγχρονοι συγγραφείς, Λογοτέχνες και δημιουργοί Καλών Τεχνών της εποχής μας.
Η Νότα Κυμοθόη ευχαριστεί ιδιαίτερα την Αμφικτυονία Ελληνισμού για όλες τις δράσεις της και για την χρήσιμη αυτήν έκδοση της Εγκυκλοπαίδειας Γραμμάτων και Τεχνών 2024, που αποτελεί σημαντική πηγή γνώσεων για τις σημερινές αλλά και για τις επερχόμενες γενιές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου