WELCOME

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Νότα Κυμοθόη "Υψωση Τιμίου Σταυρού"

Νότα Κυμοθόη "Ύψωση Τιμίου Σταυρού"


Ο χριστιανισμός γιορτάζει την παγκόσμια Ύψωση του Τιμίου Σταυρού στις 14 Σεπτεμβρίου.
Ο αρχαίος ελληνικός σταυρός, ο ανθρωπόμορφος της αρχαίας Κύπρου, το σύμβολο του αρχαίου Έλληνα όπου γης, που συμβόλιζε το "όμαιμον" το "ομόθρησκον" της αρχαίας ελληνικής θρησκείας του Φωτός, το "ομόγλωσσον" και το "ομότροπον", σε αυτό το αρχαίο ελληνικό σύμβολο και των αρχαίων κατοίκων στο αρχαίο ΕΛΑΜ την 17πολη ή 10πολή των αρχαίων Ελλήνων στο σημερινό Ισραήλ. Ο αρχαίος ελληνικός σταυρός που είχαν βεβηλώσει και πάνω του σταύρωναν ανθρώπους, εκείνοι οι οποίοι δεν τιμούσαν τα ιερά και όσια του Πανίερου Θεϊκού Φωτός των αρχαίων Ελλήνων και πάνω σε αυτό το Πανίερο αρχαίο ελληνικό σύμβολο, εκουσίως ανέβηκε ο Ιησούς Χριστός και τον σταύρωσαν για να Υψωθεί και να Δοξαστεί αιωνίως σε όλο τον κόσμο.
Οι άνθρωποι σήμερα έχουν λησμονήσει την αλήθεια της όλης Δύναμης όπου έχει ο αρχαίος ελληνικός σταυρός που ταυτίστηκε με τον ξύλινο σταυρό, πάνω στον οποίο σταυρώθηκε ο θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός.
artnotakymothoe© Νότα Κυμοθόη
Ελαιογραφία σε μουσαμά

Ο Σταυρός αποτελεί σημείο αναφοράς στη Σταύρωση του Χριστού και αποτελεί ιερό σύμβολο πίστης των χριστιανών απανταχού της γης και της θρησκείας του χριστιανισμού. Πόσοι όμως γνωρίζουν πως ο ιερός Σταυρός αποτελεί πανάρχαιο ιερό και λατρευτικό σύμβολο των αρχαίων Ελλήνων;
Ευχαριστούμε τον Ιησού Χριστό για΄τι με τη Σταύρωση Του διασώζει αυτό το Πανίερο Σύμβολο Ενότητας των αρχαίων Ελλήνων και όλου του έθνους των Ελλήνων από αρχής γενομένης της μετακαταλυσμαιαίας εποχής έως και των ημερών μας.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου