WELCOME

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

Νότα Κυμοθόη "ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ" με αφορμή την τέχνη

Νότα Κυμοθόη "ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ" με αφορμή την τέχνη

Κατέβηκε η ροζ σημαία των ομοφυλόφιλων από το Ελληνικό Προξενείο της ΝΥ, αλλά η συμπεριφορά της καλλιτέχνιδος (;;;;;) τι θέλει να πει;  ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ. Μας έχει πληγώσει, για την βεβήλωση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ Ν.Υ. Προσπαθώ να κατανοήσω το νόημά της και τι ήθελε να πει, όσοι κατανοούμε, κατανοούμε! ΟΜΩΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΔΙΔΑΧΤΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΔΕΝ ΤΑ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ακόμα και να θέλουν να πουν κάτι μέσα από την τέχνη τους ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ αν γνωρίζουν την ιστορία τους! ΜΟΝΟΝ ΕΧΘΡΟΙ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ. ΠΟΙΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ (δεν είναι άγνωστοι) ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑ.  Γι΄ αυτό και η ΤΕΧΝΗ ανήκει στις ΚΑΛΕΣ ΤΕΧΝΕΣ κι όχι σε αυτήν την αλλοτρίωση, που ο κάθε ένας νομίζει πως δημιουργεί τέχνη με τα φληναφήματά του.  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΙΩΝΩΝ και ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΡΩΩΝ κι ΕΧΕΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΖΥΓΟ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΙΑ ΒΑΜΜΕΝ Η ΜΕ ΑΙΜΑ ΗΡΩΩΝ! 

Το ότι η σημερινή κυβέρνηση είναι η πρώτη κυβέρνηση στην Ελλάδα που από την 1η της 4ετία είχε τρεις τουλάχιστον ομοφυλόφιλους σε θέσεις "κλειδιά" κυβερνητικές, το ξέρουμε. Στις 24/10/2020 στο Lifo είχαν δημοσιευτεί τα ονόματα αυτών στην κυβέρνηση πως είναι ομοφυλόφιλοι. Η αποδοχή της διαφορετικότητας ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ πως ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ο κάθε ένας με την "δήθεν" τέχνη του να βεβηλώνει ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ θέλοντας να κάνει πολιτική προπαγάνδα υπέρ του ενός ή του άλλου πολιτικού αυτής της χώρας. 

ΟΙ δε πολιτικοί ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΑΙΔΕΙΑ και να ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΕΣ ιστορικής ΜΝΗΜΗΣ ΙΣΑΞΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ που με την κερδοσκοπική τους διάθεση ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ που απευθύνονται σε ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ τις ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ με τις οποίες ΘΑ ΑΣΚΟΥΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ στους πολίτες τους οποίους υπηρετούν. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ όποιος κι αν είναι αυτός. Αποδέχεται η χώρα μας την διαφορετικότητα ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑ! Νότα Κυμοθόη Λογοτέχνης και Εικαστικός Ποιήτρια