WELCOME

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Νότα Κυμοθόη "Ποιητική Μυσταγωγία" Δελφοί 2023

Νότα Κυμοθόη

Ποιητική Μυσταγωγία

Δελφοί 2023

Από το νέο βιβλίο μου ΕΡΩ, Νέα Ελληνική Ποίηση εκδόσεις Όστρια 2023, απήγγειλα Ποίησή μου. Αυτό έγινε στην Ποιητική Μυσταγωγία 2023, στους Δελφούς, που οργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών (Π.Ε.Λ.) υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Βράδυ Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου 2023 με ήχους φλάουτου, που έπαιζε η Φιλοθέη Μαστέα στον πανέμορφο κήπο της αίθουσας εκδηλώσεων "Συμπόσιο" των Δελφών, πλάι στην πισίνα. Η Π.Ε.Λ. (Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών), παραμονή διεξαγωγής των 38ων Πανελλήνιων Λογοτεχνικών Αγώνων Ποίησης, διοργανώνει την σπουδαία αυτή βραδιά.




Ένα μικρό μέρος απήγγειλα από το βιβλίο μου ΕΡΩ Νέα Ελληνική Ποίηση, εκδόσεις Όστρια 2023, για τους εκλεκτούς παρευρισκόμενους. Μια όμορφη πραγματικά νύχτα, όπου οι ήχοι του φλάουτου και της Ποίησης απλώθηκαν στον Ιερό χώρο των Δελφών. Έναν Ιερό τόπο του αρχαίου Έλληνος Θεού Απόλλωνος της Ποίησης και Μουσικής! Μεγίστη συγκίνηση, αλλά και μεγάλη χαρά, μαζί με όλους τους ευρισκόμενους, τιμώντας τον παλαιό αυτόν θεσμό της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών (Π.Ε.Λ.).
Στην εικόνες όπου απαγγέλω διακρίνονται: Η σπουδαία Μουσικός Φλάουτου Φιλοθέη Μαστέα, η Λογοτέχνης Νούλη Τσαγκαράκη των Δημοσίων Σχέσεων της Π.Ε.Λ., ο Λογοτέχνης Μανώλης Μελισσουργάκης μέλος της Π.Ε.Λ. και παραπλεύρως οι Λογοτέχνες και οι φίλοι της Π.Ε.Λ. που παρακολουθούν την εκδήλωση!
Ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας στην Ποίηση!

Συγχαρητήρια για την Ποιητική Μυσταγωγία στις 30 Σεπτεμβρίου 2023!
Νότα Κυμοθόη Λογοτέχνης και Εικαστικός, Ποιήτρια μέλος της Π.Ε.Λ. /Kymothoe Nota